Verzorgende IG met uitgebreide kennis van psychogerontologie

Bent u op zoek naar een verzorgende I.G. met uitgebreide kennis van psychogerontologie? Wij hebben alle benodigde kennis en certificaten in huis om aan uw zorgbehoeftes te voldoen. Daarbij staat continue doorontwikkeling van onze kennis hoog in het vaandel. Wanneer u behoefte heeft aan zorg aan huis komen wij graag bij u langs zodat u op uw comfortabele plek kunt blijven wonen. Bemerkt u dat dagelijkse routines niet meer zo makkelijk gaan, zoals wassen of aankleden? En wilt u liever niet naar een verzorgingstehuis? Dan kunt u thuiszorg overwegen zodat u thuis zorgt kunt ontvangen. Wij begrijpen dat dit kan voelen als een grote stap en daarom doen wij er alles aan om het u zo prettig mogelijk te maken. Dit doen wij door ons zoveel mogelijk aan te passen aan uw eigen routines. Zo kunt u gewoon uw dag indelen zoals u dat eerder ook deed. Wilt u een deskundige zorgprofessional inschakelen met veel kennis van psychogerontologie? Neem contact met ons op!

Psychogerontologie in de praktijk

Psychogerontologie is in feite een ingewikkeld woord voor tegemoet komen aan uw zorgbehoeftes. Door onze afgeronde opleidingen en ons werk als coach in de zorg hebben wij inzicht verkregen in diverse perspectieven op het ouder worden. Zo kunnen wij goed inspelen op problemen die u ondervindt en kunnen wij op basis daarvan de juiste handvatten bieden om u te ondersteunen. Begint u last te krijgen van slaapstoornissen of heeft u depressieve gedachtes? Ook daar kunnen wij u goed bij ondersteunen. Daarnaast hebben wij kennis van verschillende ziektebeelden, zoals Parkinson en dementie. Hierbij horen specifieke zorgbehoeftes waar wij adequaat op inspelen zodat uw kwaliteit van leven verbetert. Meer weten over wat onze kennis over psychogerontologie kan betekenen voor u? Neem contact op!

Psychogerontologie

Thuiszorg ontvangen op basis van uw behoeftes

Vanuit de psychogerontologie is bekend dat het belangrijk is om af te stemmen op de persoonlijke situatie van cliënten. Dit doen wij door flexibele thuiszorg aan te bieden. U kunt namelijk zelf bepalen hoe vaak u thuiszorg wilt ontvangen en u kunt een voorkeur voor het tijdstip aangeven. Zo hoeft u dus niet naar een verzorgingshuis maar kunt u gewoon thuis blijven wonen. Hierdoor kunt u regelmatig afspreken met kennissen, familie en vrienden die bij u in de buurt wonen. Ook uw huisdier kan zo gewoon bij u blijven wonen. Wilt u ook particuliere ouderenzorg ontvangen? Neem vrijblijvend contact op!

Menu