Particuliere ouderenzorg voor alle doelgroepen

Bent u op zoek naar particuliere ouderenzorg voor alle doelgroepen in regio Fijnaart? Wij zijn werkzaam als verzorgende IG en ontzorgen u graag. Het is begrijpelijk dat het een lastige beslissing is om de zorg zomaar uit handen te geven. Toch is het vaak de beste keuze zodat u weer meer van het leven kunt genieten. Daar ondersteunen wij u graag bij, zodat u uw energie op leukere activiteiten kunt richten. Hierdoor zal uw kwaliteit van leven verbeteren voor uzelf en waarschijnlijk ook voor de mensen om u heen. Wij ontwikkelen onszelf continu om u de zorg van de hoogste kwaliteit de bieden. Zo zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van psychogerontologie. Bovendien is de zorg geheel afgestemd op uw behoeftes. Zo hechten wij veel waarde aan vertrouwen en zorgen wij ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Wilt u meer weten over onze werkwijze op het gebied van particuliere ouderenzorg? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Particuliere ouderenzorg wanneer u het nodig heeft

Het grootste voordeel van particuliere ouderenzorg is dat u gewoon kunt doorleven zoals u dat graag wilt. Wij zorgen ervoor dat u de juiste ondersteuning krijg van een deskundige medewerker. Onze routine passen wij zoveel mogelijk aan op uw zorgbehoeftes. Voordat we de zorg opstarten zullen wij altijd eerst uw behoeftes in kaart brengen. Dit vormt namelijk de leidraad waarop het zorgplan wordt gebaseerd. Verandert uw behoefte aan zorg na een tijdje? Geen enkel probleem! Dan stellen wij het zorgplan bij en hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wanneer u specialistische ondersteuningsbehoeften heeft, kunt u daarbij de juiste ondersteuning van ons verwachten. Wij hebben namelijk onder andere veel ervaring met Parkinson en dementie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van particuliere ouderenzorg? Neem contact op!

Particuliere ouderenzorg

Focus van zorgondersteuning

Kwaliteitszorg staat in ons werk als coach in de zorg en als verzorgende I.G. hoog in het vaandel. Daarbij hebben wij veel oog voor uw onafhankelijkheid. Zo zullen wij niet zomaar taken van u overnemen maar kijken wij eerst wat u nodig heeft. Daarnaast bekijken wij, voordat wij bij u komen om zorg te geven, naar welke risico’s er zijn op vallen. Waar nodig geven wij u advies om vallen en struikelen te voorkomen. Zo bent u ervan verzekert dat u veilig uw dagelijkse bezigheden kunt uitvoeren zonder grote valrisico’s. Wilt u graag particuliere ouderenzorg ontvangen? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Menu