Professionele coach in de zorg inschakelen

Bent u op zoek naar een professionele coach in de zorg in regio Fijnaart? Wij zijn allemaal met veel plezier werkzaam als Verzorgende IG en hebben verschillende opleidingen gevolgd tot ‘coach in de zorg’. Iedereen loopt er wel eens tegenaan dat het niet meer lukt om alles alleen te doen. U bent dan waarschijnlijk op zoek naar iemand die u kan helpen zodat u handvatten heeft om weer de goede richting in te slaan. Waar kunnen wij u bij begeleiden? Dat vormt altijd het uitgangspunt bij het opstellen van een begeleidingsplan. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen om zelfredzamer te worden of om u nieuwe vaardigheden aan te leren. Verder werken wij op zzp-basis dus u kunt ons inschakelen wanneer u maar wilt. Meer weten over onze werkwijze of over particuliere ouderenzorg? Neem gerust contact met ons op!

Waarom een coach in de zorg inschakelen?

Als coach in de zorg bezitten wij allemaal over ons diploma Verzorgende IG. Hierdoor kunnen wij u zorg van hoge kwaliteit bieden. Bovendien hebben wij door de jaren heen veel werkervaring opgedaan met verschillende doelgroepen. Zo hebben wij begeleiding geboden bij ADL en gewerkt met cliënten met dementie. Hierdoor kunnen wij veel mensen als coach in de zorg op een gegronde wijze ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan koken, medicatie toediening, wondverzorging maar ook een stukje van het huishouden draaiende houden. Hierbij hechten wij veel waarde aan het behouden van uw eigen regie. U kunt zelf dus aangeven wanneer u het prettig vindt dat wij langskomen. Wilt u meer informatie over het inschakelen van een coach in de zorg? Neem contact op!

Coach in de zorg

Begeleiding bieden aan alle leeftijdscategorieën

Wij willen als coach in de zorg graag begeleiding bieden aan alle leeftijdscategorieën. Denk bijvoorbeeld aan de verzorging van baby’s, kinderen, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Bent u op dit moment leerling in de zorg (niveau 2 of 3)? Dan kunnen wij u ook begeleiding bieden, zoals coaching op de afdeling of het beoordelen van praktijkopdrachten. Bovendien voldoen wij aan alles eisen om ons werk als zzp’er uit te voeren, zoals een VOG. Ook beschikken wij over alle kennis op het gebied van psychogerontologie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u ons inschakelen als coach in de zorg? Neem gerust contact op!

Menu